Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 29. junij 2012

5 razlogov, zakaj potrebujete beljakovinski napitek!

Obstaja ogromno izdelkov, ki obljubljajo, da boste naredili ultimativno preobrazbo.Na tistega, ki se lahko vedno zanesete, je sigurno beljakovinski napitek.Tudi če niste redni obiskovalec fitnesa, imate lahko od uporabe beljakovinskega napitka velike koristi...

1.Preprečuje izgubo mišic…s tem ko zagotavljajo telesu različne aminokisline, med katerimi ima vsaka različne namene in so vašemu telesu v pomoč pri obnovi in gradnji mišičnega tkiva.

2.Pospeši proces regeneracije po treningu…kar so dokazale tudi številne študije, ki so prikazale, da se beljakovinska sinteza pospeši, če beljakovinski napitek uporabimo pred in po treningu.

3.V podporo za močnejše kosti…in sicer zato, ker večina posameznikov ne uživa dovolj kalcija.Ker se kalcij nahaja v mlečnih izdelkih in ker ima kar nekaj ljudi prebavne težave po uživanju le teh, si lahko z uporabo beljakovinskega napitka zagotovite do 20% dnevne potrebe po kalciju.

4.Pomaga vegetarijancem…ker je za ljudi, ki ne jedo mesa, pridobivanje beljakovin lahko kar velika težava.Dodajte polnozrnatim živilom, sadju, zelenjavi in oreščkom še beljakovinski napitek, ter se s tem izognite pomanjkanju dnevnih potreb po beljakovinah.

5.Končajte zmešnjavo pri sestavi jedilnika…in pri tem prihranite tudi veliko časa.Obrok z beljakovinskim napitkom se pripravi zelo hitro, poleg pa lahko kombinirate tudi sadje, mleko ali arašidevo maslo.


Da boste svoj denar investirali v uporabne dodatke k prehrani, naj vam bo v pomoč brezplačni priročnik Dodatki k prehrani...Naučite se pravilno izbrati.

Za sestavo celotnega trening programa in jedilnika samo za vaše potrebe in svetovanje pri izbiri dodatkov k prehrani, pa kliknite na Spletni fitnes trener 1 na 1.Prehranjujte se učinkovito,

===================================================
Ključne besede: dieta, dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, hrana za definicijo telesa, beljakovinski napitki rast mišic, beljakovinski napitki, športna prehrana, napitek za športnike, najboljši napitek za pridobivanje mišične mase, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, športna prehrana za eksplozivnost, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, prehrana med pridobivanjem mišične mase, anabolični steroidi bodybuilding,

Ni komentarjev: