Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 24. april 2012

Kako preprečiti željo po večernih prigrizkih…?

Želja po nezdravih prigrizkih je prisotna pri vseh, pomembno je samo, da se naučimo nadzorovati lastno telo in um, ter s tem preprečimo, da bi bili slani ali sladki prigrizki usodni za našo fitnes preobrazbo.

Sledi nekaj napotkov, kako preprečiti nezdravo prehranjevanje v večernem in nočnem času...

Jejte zajtrk-Ko se zjutraj zbudite, si pripravite zajtrk, s tem boste vaš telesni metabolizem pospešili v višjo prestavo.S tem boste tudi porabili več kalorij čez dan, pa še lačni ne boste.

Ne kupujte nezdravih živil-Če boste imeli doma shranjena nezdrava živila in jedi, se bo s tem povečala tudi možnost, da se boste res prekršili ob trenutkih ko boste »šibki«.Zato si že v trgovini naredite uslugo in preskočite določene police.

Imejte redne obroke-Z uživanjem manjših obrokov na približno tri ure, bo raven vašega sladkorja v krvi stabilena.Preprečili pa boste tudi lakoto.

Trenirajte-Sedenje pred televizorjem ali računalnikom občutno poveča željo po prigrizkih, zato vstanite in bodite fizično aktivni, ter poleg tega še izboljšajte razpoloženje.

Znebite se stresa-Ko vas kakšna situacija pripravi do tega, da ste živčni, se namesto za prigrizke, raje odločite za hojo, tek, sproščanje energije v vrečo za boks ali meditacijo.


Nasvete za sestavo jedilnika in trening program najdete na strani Tvoj fitnes rezultat.Bodite učinkoviti,

===================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, hrana za definicijo telesa, beljakovinski napitki, športna prehrana, napitek za športnike, najboljši napitek za pridobivanje mišične mase, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, športna prehrana za eksplozivnost, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, prehrana med pridobivanjem mišične mase, sestava jedilnikov in obrokov,

Ni komentarjev: