Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 11. april 2012

Kaj je lažje… Kurjenje maščob in definicija ali pridobivanje mišične mase…? 1. del

Glede nato, da imam kar nekaj izkušenj z obema načinoma preobrazbe telesa, lahko podam nekaj pogledov z obeh zornih kotov.Nekaj pa drži v obeh primerih in sicer, da boste prišli do končnega rezultata, je potrebna trdna predanost!

Če se odločite za definicijo telesa...

Se morate striktno držati diete, ki je bogata z beljakovinami, zelenjavo in zelo paziti, da ne prekoračite dnevne meje ogljikovih hidratov.Medtem se tistim, ki so se odločili za pridobivanje mišične mase, ni potrebno obremenjevati s presežkom hidratov, pa tudi prepovedani obrok si lahko privoščijo večkrat.

Kardio vadba mora biti del treninga, kajti ne smete si privoščiti ostanka odvečnih kalorij.Če pa pridobivate mišično maso in vam poleg tega kardio vadba niti ne diši preveč, vas bo razveselilo dejstvo, da se jo morate itak bolj kot ne izogibati.

Ko boste jedli izven doma, vas bodo lahko imeli kar kmalu za »zbirčne«, zaradi omejene izbire živil in jedi, ki si jih lahko privoščite med procesom definicije.Medtem pa bodo tisti na »masi« izpadli pravi gurmani.

Med izvajanjem visoko intenzivnega treninga, super serij in kroženja boste pošteno »zašvicali«.Kaj pa tisti na masi?Lahko bodo uživali 2-3 minutni počitek po vsaki vaji.

Zaradi večje količine treninga in manjšega vnosa kalorij in ogljikovih hidratov, boste večkrat brez energije in razdraženi.Medtem boste tisti, ki pridobivate mišično maso, dosti lažje preživeli dan, ter tudi spanje, kajti ne bo vam primanjkovalo niti kalorij, niti ogljikovih hidratov.

Če želite izvedeti, kako se obeh procesov preobrazbe lotiti pravilno, kliknite tukaj.

V drugem delu pa o tem, kako je, če se odločite za pridobivanje mišične mase...Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: dieta, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, hrana za definicijo telesa, beljakovinski napitki, športna prehrana, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo,

Ni komentarjev: