Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 29. februar 2012

Imate fitnes cilj…?

Kakšna je razlika med programom Tvoj fitnes rezultat in programom, ki je namenjen le pridobivanju mišične mase ali izklesanim trebušnim mišicam…?

Tvoj fitnes rezultat je 52 tedenski trening program, ki je takšen, da vam v tem času pomaga pridobiti moč, povečati mišično maso in izklesati trebušne mišice, vaš naslednji cilj pa mora postati bolj specifičen.

Sestavil sem dva povsem nova trening programa, in sicer Skrivnosti za suhce, ki je 24 tedenski program za pridobivanje mišične mase in Tvoje izklesano jedro, ki je 16 tedenski program za izklesane trebušne mišice.


Tvoje izklesano jedro, 16 tedenski program za izklesane trebušne mišiceSkrivnosti za suhce, 24 tedenski program za pridobivanje mišične mase

Kaj je pomembno, da boste dosegli zastavljeni cilj pri preobrazbi telesa?

Kot prvo imejte cilj, kaj želite doseči, kaj ravno to vam bo pomagalo, da boste premagovali ovire.In še, merite svoj napredek, torej odstotek telesne maščobe, ki se zmanjšuje, ali mišično maso, ki jo pridobivate, ne glede nato ali to pomeni več kilogramov na tehtnici, večji obseg rok ali pa samo več moči.

Ostanite realistični, kar pomeni, da v dveh tednih ne morete pridobiti izklesanih trebušnih mišic, kot tudi ne, da lahko v enem mesecu povečate mišično maso za 10 in več kilogramov.Pomembno je, da delate konstantno majhne korake proti vašemu cilju in da se vmes ne ustavljate.

Bodite organizirani in pripravljeni, vendar sprejmite tudi napake, ki se vam lahko zgodijo vmes in ne obupajte, ter nadaljujte proces...Postanite rezultat,

===================================================
Ključne besede: fitnes program, fitnes vaje, bodybuilding vaje, bodybuilding trening, tvoj fitnes rezultat, ultimativna preobrazba telesa, skrivnosti za suhce, mišična masa, pridobivanje mišične mase, kako povečati mišično maso, tvoje izklesano jedro, six pack trebušnjaki, kako izklesati trebušne mišice,

Ni komentarjev: