Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 6. januar 2012

Kako uspe filmskim zvezdnikom narediti preobrazbo telesa tako hitro?

Taylor Lautner, Will Smith, Gerard Butler, Ryan Reynolds, Robert Downey jr. In še nekateri.Vsem je skupno, da so uspeli za vlogo v filmu dokaj hitro, v roku nekaj mesecev narediti ultimativno preobrazbo telesa, kjer so povečali mišično maso in izklesali trebušne mišice.

Po nekaj raziskavah sem ugotovil, da je vsem kar nekaj skupnega.Kot prvo so vsi uporabljali osebnega trenerja in kuharja, ki je skrbel samo za njihovo pripravo obrok.Uživali so visoko proteinsko dieto z zelo malo ogljikovimi hidrati, ter nekaj zdravih maščob.Imeli pa so tudi naporne treninge 5-6 tedensko.

Seveda si običajni posameznik ne more privoščiti, da bi imel neprestano ob sebi osebnega trenerja in kuharja, ter več ur dnevno vadil 5-6 tedensko.Ampak kljub temu lahko tudi vam uspe narediti podobno preobrazbo telesa, le da boste potrebovali nekoliko več časa.

Kar se tiče treninga, je večina izvajala kompleksa gibanja s prostimi utežmi, bodyweight vaje, ter visoko intenziven kardio trening.Bistvo vsega je bil torej, da so izvajali učinkovite vaje, kot so mrtvi dvig, počepi, sklece ali dvig na drogu, ter da pri kardio vadbi niso pretiravali z dolgočasnim nabiranjem kilometrov, ampak so izvajali šprint ali tek v klanec.

Kar se tiče prehranjevanja, so se strogo držali diete, kjer so imeli dnevno 6-7 obrokov, ki so bili bogati z beljakovinami, zdravimi maščobami ter zelo malo ogljikovimi hidrati, ki jih poleg tega niso smeli uživati v večernem času.Podobno bi moralo veljati tudi pri vas, če želite doseči vaše fitnes cilje.

Cris Evans je za film Captain America naredil ultimativno preobrazbo telesa...Postanite učinkoviti,

===================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, športna prehrana, diete za definicijo telesa, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, pridobivanje mišične mase, mišična masa, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, bodybuilding vaje, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo,

Ni komentarjev: