Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 29. januar 2012

Ali lahko pridem do mišic kar doma…?

Seveda, fitnes centri imajo sicer veliko opreme, ki vam lahko zelo olajša proces fitnes preobrazbe, vendar pa lahko tudi v udobju lastnega doma naredite prave rezultate.

To seveda ne pomeni, da boste v domačo dnevno sobo postavili večnamensko fitnes napravo in na njej vadili 3-4 krat tedensko po 20-30 minut, ter imeli enkratne rezultate.Kaj morate torej storiti, da boste zgradili mišice?

Kot prvo uporabite lastno telesno težo.Obstaja namreč kar nekaj vaj z lastno telesno težo, ki so zahtevne in omogočajo, da povečate moč in svojemu telesu dodate nove mišice.Za izvajanje takšnih vaj potrebujete malo prostora in nič opreme.

Ko začnete vaditi doma z večjo intenzivnostjo, je zelo pametna, če ne že kar obvezna investicija tudi zbirka prilagodljivih nastavkov za uteži, to so lahko ročke ali drog.Prilagodljivi nastavki so tudi bolj priročni kot že sestavljene proste uteži, lahko jim namreč povečate težo in kot drugo, vzele vam bodo manj prostora.

Ne pozabite pa tudi na trakove, ki so lahko zelo učinkoviti.So lahki, brez uteži in poceni, zagotovo pa bodo v pomoč pri treningu in končnem rezultatu.Kar nekaj vaj, ki jih drugače izvajate z utežmi, predvsem izolacijske, boste tako lahko nadomestili s trakovi.

Torej, postanite kreativni, naj vam bo pri tem v pomoč 52 tedenski trening program, začnite zdaj in naredite fitnes rezultat kar v domači dnevni sobi.Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: fitnes vaje, fitnes trening, trening za mišično maso, trening za definicijo, sestava trening programa, bodybuilding vaje, bodybuilding trening, kompleksne vaje, izolacijske vaje, fitnes oprema, proste uteži za trening,

Ni komentarjev: