Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 24. oktober 2011

Vaš kardio načrt za izklesano postavo...!

Kakšno je tvoje mnenje o kardio vadbi…?

Po mojih lastni izkušnjah lahko povem, da boste dosti bolj vitki in izklesani, če se boste zanašali na pravilno prehranjevanje in trening z utežmi.S preveč kardio vadbe boste tudi dosti težje nadzorovali nivo kortizola (stresni hormon).Organizem naših prednikov je bil zgrajen tako, da so lahko divjim živalim hitro zbežali, in ne zato da bi jih divje živali lovile po divjini še 5 ali 10 kilometrov.Kardio je le orodje s katerim boste lažje dosegli želeni cilj, pri katerem bi moralo veljati, da izvajate le toliko kardio vadbe, kot je potrebno za zadrževanje visokega nivoja testosterona in za spodbujanje hitrih mišičnih vlaken.

Ali naj izvajam kardio tudi če želim povečati mišično maso…?

Lahko, vendar pri tem ne pretiravajte.Izvajajte ga le toliko kot je potrebno, da med procesom pridobivanja mišične mase ne boste pridobili preveč odvečne telesne maščobe.Predlagam, da izvajate kratko in intenzivno 20 minutno kardio vadbo 2-3 tedensko.Najboljša izbira so intervali šprinta ali tek v klanec.

Kako določim, koliko kardio vadbe potrebujem, če je moj cilj izguba odvečne maščobe…?

Za običajne posameznike je dovolj, če izvajajo kardio 2-4 x tedensko po 20-45 minut.To je seveda odvisno tudi od tega, koliko odvečne maščobe želite oziroma morate izgubiti, kako se prehranjujete, ter ali izvajate trening z utežmi.Vsi omenjeni dejavniki vplivajo tudi na to, s kakšno intenzivnostjo naj bi izvajali kardio vadbo.

Vsi bralci bloga Tvoj fitnes izziv, ki še nimate programa Tvoj fitnes rezultat (dvd+priročnik), in ga boste naročili do 18. novembra, boste imeli poštnino brezplačno.

+ vsi imetniki programa Tvoj fitnes rezultat, boste lahko programa za povečanje mišične mase ali izklesane trebušne mišice, ki bosta na voljo od decembra naprej na dvd-ju, prejeli po posebni promocijski ceni…
=================================================
Ključne besede: Trener, osebni trener, fitnes trener, moj trener, fitnes trening, trener fitnesa, osebni trenerji, trener trening, bodi bilding trening, fitnes naprave, športna prehrana, fitnes in prehrana, fitnes oprema, fitnes vaje, fitnes shop, fitnes program za mišično maso, kako pridobiti mišično maso,

Ni komentarjev: