Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 7. april 2011

Tukaj je torej razlog zakaj...

Velikokrat dobivam vprašanja v stilu » veliko treniram ali pa kvalitetno se prehranjujem, pa kljub temu nikakor ne pridem do želene postave, torej več mišic ali manj maščobe«.

Problem je v tem, da se večina ljudi, tako moški kot tudi ženske, stvari lotijo napačno.Zase vem, da sem se na začetku oblikovanja telesa lotil čisto narobe, zato kljub intenzivni vadbi v fitnesu in kvalitetnemu prehranjevanju ni bilo pravih rezultatov.

Medtem ko se večina fantov muči s pridobivanjem mišic, imajo ženske težave z maščobo in odvečnimi kilogrami.

Na žalost tukaj ni bližnjic ali hitre rešitve.Če želiš oblikovati telo, je potrebno investirati kar nekaj truda in časa, kar pomeni, da ne zadostuje, če dva meseca na polno treniraš v fitnesu centru pa potem prenehaš za šest mesecev, ali pa če si štiri tedne na dieti, pa se potem vrneš k starim prehranjevalnim navadam, organizem se enostavno ne odzove na take »provokacije«.

Najpomembnejši in najtežji faktor pri doseganju rezultata je seveda prehrana.Kadar imajo ljudje težave pri oblikovanju telesa, je prehrana ponavadi glavni krivec.

Torej, zaporedje ki se ga moraš držati je prehrana, vadba z utežmi in na koncu tudi kardio vadba (tek, kolesarjenje), pri kateri je pomembna zadostna obremenitev.

Ne pozabi na trening z utežmi, primeren je tudi za ženske, in če želiš imeti lepo oblikovano telo, je nujno potreben, kajti samo kardio vadba ne zadostuje...


Se želite izogniti napakam pri treningu in prehranjevanju?

Potem obiščite spletno stran programa za ultimativno preobrazbo Tvoj fitnes rezultat.
Na vaš uspeh,

====================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, beljakovinski napitki rast mišic, športna prehrana, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, trening za moč, bodybuilding vaje, kako pospešiti rast mišic, vaje za trebušne mišice, kako dobiti six pack, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo, fitnes center, fitnes trening program, najboljši trening, testosteron fitnes, bodyweight trening, fitnes vaje, kako povečati telesni metabolizem, vaje za raztezanje, stretching vaje, trening mma, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo,

Ni komentarjev: