Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 18. marec 2011

Fitnes modrosti za hitrejši rezultat...

Velikokrat dobivam vprašanja v stilu » veliko treniram ali pa zdravo se prehranjujem, pa kljub temu nikakor ne pridem do želene postave, torej več mišic ali manj maščobe«.

Problem je v tem, da se večina ljudi, tako moški kot tudi ženske, stvari lotijo napačno.Zase vem, da sem se na začetku oblikovanja telesa lotil čisto narobe, zato kljub intenzivni vadbi v fitnesu in kvalitetnemu prehranjevanju ni bilo pravih rezultatov.


Medtem ko se večina fantov muči s pridobivanjem mišic, imajo ženske težave z maščobo in odvečnimi kilogrami.

Na žalost tukaj ni bližnjice ali hitre rešitve.Če želiš oblikovati telo, je potrebno investirati kar nekaj truda in časa, kar pomeni, da ne zadostuje, če dva meseca na polno treniraš v fitnesu centru pa potem prenehaš za šest mesecev, ali pa če si štiri teden na dieti, pa se potem vrneš k starim prehranjevalnim navadam, organizem se enostavno ne odzove na take »provokacije«.

Najpomembnejši in najtežji faktor pri doseganju rezultata je seveda prehrana.Kadar imajo ljudje težave pri oblikovanju telesa, je prehrana ponavadi glavni krivec.


Torej, zaporedje ki se ga moraš držati je prehrana, vadba z utežmi in na koncu tudi kardio vadba (tek, kolesarjenje), pri čemer je pomembna zadostna obremenitev.

Ne pozabi na trening z utežmi, primeren je tudi za ženske, in če želiš imeti lepo oblikovano telo, je nujno potreben, kajti samo kardio vadba ne zadostuje...

Trenirajte pametno, prehranjujte se inteligentno,

====================================================
Ključne besede: fitnes studio, fitnes shop, fitnes center, fitnes trening program, fitnes oprema, trening fitnes, fitnes vaje, program za fitnes, prehrana za fitnes, mišična masa, jedilnik za mišično maso, športna prehrana, pridobivanje mišične mase, izguba maščobe, proteini, moj trener, vadba za trebušne mišice

Ni komentarjev: