Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 10. marec 2011

Izogibajte se tablet, če želite imeti mišičasto postavo

Če uporabljate zdravila, kot je aspirin, ima to lahko negativne učinke na organizem, če želite oblikovati telo, torej več mišic ali boljšo definicijo.Ko aspirin pride v vaš organizem, blokira prostaglandine (tkivni hormoni) kar povzroči rahlo vnetje.

Če torej vzamete aspirin, boste s tem upočasnili proces »predelave in obnove« mišičnega tkiva.Rezultat tega je, da se upočasni proces pridobivanja mišic in mase.

Eden od številnih razlogov, zakaj anabolični steroidi tako hitro povečajo obseg mišic je zato, ker pomagajo prostaglandinom v telesu, ki pripomorejo k hitrejšemu okrevanju in obnovi mišičnega tkiva.

Ne trdim, da se v vseh primerih odpovejte zdravilom, kot je aspirin, vendar pa ga uporabite samo v skrajnih primerih in ne za vsako malenkost.Kadar mene boli glava ali imam vročino, začnem piti še več vode, ter se odločim za počitek, da se telo umiri in spočije.Če me tudi še povsem tem boli glava ali mi vročina ne pade, se odločim za tableto kot je aspirin ali lekadol...

Več nasvetov o tem, kako pridobiti mišično maso, oblikovati trebušne mišice ter skuriti odvečno maščobo, si lahko preberite v priročniku Tvoj fitnes rezultat.

Bodite učinkoviti,

=====================================================
Ključne besede: tvoj fitnes izziv, fitnes program za mišično maso, kako pridobiti mišično maso, kako dobiti six pack, hrana za mišice, priročnik za definicijo telesa,

Ni komentarjev: