Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 17. januar 2011

Naravno proti umetnemu…1/2 del

Anabolični steroidi so še zmeraj tabu tema.Ljudje se bojijo nepoznanega. Alkohol, kobak, kokain in heroin so tako kratkoročno kot tudi dolgoročno dosti bolj nevarni.Zakaj se potem toliko bolj bojimo steroidov?Še enkrat več ponavljam, ljudje se bojimo stvari, ki jih ne poznamo.

Sam jih ne uporabljam, poznam pa kar nekaj posameznikov, ki imajo z njimi tako pozitivne kot tudi negativne izkušnje.Ljudje uporabljajo steroide, ker delujejo.Pospešijo proces regeneracije iz 48 na manj kot 24 ur, kar pomeni da lahko trenirate bolj intenzivno, pogosteje in dalj časa.

Najpomembnejši dejavnik uporabe pa je, da prinašajo hitre rezultate.Vsak bi raje izgledal kot Superman in ne kot Clark Kent, ampak zato je potrebno plačati ceno!

Gregg Valentino, človek z največjim bicepsom na svetu, zloraba steroidov je očitna, več o njem si lahko pogledate tukaj.

Uporaba proti zlorabi…
Uporabnik je bodybuilder, ki jih uporablja kot sredstvo za boljši rezultat, ali pa oseba, ki mu primanjkuje rastnega hormona in ga z njimi zdravijo.O zlorabi pa govorimo, ko preidejo v roke najstniku, ki želi z njimi pospešiti določene procese, ali pa pacientih, ki želijo na hitro doseči rezultat in se postavljati pred okolico.

Nejc "NiNo" Logar...Jaz po dveh letih treninga (naravno!).Z uporabo anaboličnih steroidov, bi lahko proces prepolovil, vendar pa je zato zadovoljstvo toliko večje!

V drugem delu več o tem, kako anabolični steroidi delujejo...

Trenirajte pametno,

=====================================================
Ključne besede: anabolični steroidi, kako povečati testosteron, bodybuilding, kako povečati telesni metabolizem, kako povečati mišično maso, kako povečati mišično moč,

Ni komentarjev: