Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 4. januar 2011

Koliko mišične mase lahko resnično pridobite v enem letu…?

Za koliko boste povečali mišično maso v 52 tednih, vpliva kar nekaj dejavnikov.Moje najbolje leto mi je prineslo kar +16 kilogramov mišične mase, vendar pa moram omeniti, da je bil ta proces takrat moj način življenja.To pomeni, da sem živel, jedel, spal in delal za ta rezultat!

Nekateri posamezniki lahko pridobivajo mišično maso hitro, spet drugi napredujejo zelo počasi, ali pa se sploh ne premaknejo iz mrtve točke.Zakaj?

Prazniki, dopust, bolezen, poškodbe ali pa partner, ki mu posvečate premalo pozornosti, vse to lahko vpliva na proces pridobivanja mišične mase.Velik vpliv pa ima tudi vaš genetski potencial, vendar pa to ne sme biti izgovor, kajti vpliva samo na hitrost rezultata in ne toliko na končni rezultat, razen če imate nerealne želje.


Torej, vaša pričakovanja…?
Na podlagi raziskav in lastnih izkušenj, lahko povprečen posameznik, sploh če je še bolj začetnik in ima dobro izdelan trening in prehranjevalni program, v enem letu pridobi okoli 10 kilogramov mišične mase.


Vendar si zapomnite, da pridobivanje mišične mase ni linearni proces, kar pomeni, da rast mišic ne bo vsak mesec enaka, ter da boste poleg pridelali tudi nekaj odvečne telesne maščobe.

Trenirajte pametno, prehranjujte se inteligentno

====================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, beljakovinski napitki rast mišic,pravilna prehrana za povečanje mišične mase, anabolični steroidi bodybuilding, pridobivanje mišične mase,kako povečati mišično moč, program za mišično maso, bodybuilding trening program, bodybuilding vaje,kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic,fitnes trening program, testosteron fitnes, fitnes vaje, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo,

Ni komentarjev: