Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 7. december 2010

Ne vidite rezultatov v telovadnici? Izognite se napakam in pridobite več mišic

Izolacijske vaje, kot je npr. biceps curl, obremenijo samo eno mišico, medtem ko kompleksna gibanja, kot so počepi in mrtvi dvig, obremenijo več mišičnih skupin naenkrat.Če boste obremenili več mišičnih skupin naenkrat, bo tudi vaše telo proizvedlo več testosterona in rastnega hormona, kar vam bo dolgoročno omogočilo, da boste pridobili več mišične mase.

Fitnes naprave so dobre za začetnike, zato da se naučijo pravilnih gibov, ter da je možnost za poškodbe manjša.Vendar pa vam takšna vadba ne bo v pomoč, ko boste presedlali na proste uteži, kajti primanjkovalo vam bo moči za dvigovanje težjih bremen, ki omogočajo vašim mišicam nadaljno rast.Do tega pride zato, ker med vadbo na fitnes napravah manjše mišice, ki stabilizirajo vaše telo, nimajo stimulacije in zato ne postajajo večje in močnejše.

Vsa učinkovitost dobrega treninga bo zamanj, če ne boste po koncu vašemu telesu zagotovili ustreznih hranil v obliki približno 30 gramov beljakovin in nekaj zelo kakovostnih ogljikovih hidratov.


Kako se izogniti nekaterim napakam med treningom in prehranjevanjem, si preberite v priročniku Tvoj fitnes rezultat.

Trenirajte učinkovito, pričakujte uspeh

=====================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, bodybuilding vaje,kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase, dieta za rast mišic, beljakovinski napitki rast mišic, fitnes trening program, najboljši trening, testosteron fitnes, fitnes vaje, kako povečati telesni metabolizem, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo,

Ni komentarjev: