Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 9. december 2010

Bi radi izboljšali moč in imeli istočasno več mišic?

Cilj mora biti, da razvijete kar se da uravnoteženo mišično širino...Kako?

»Vsak želi biti, kot bodybuilderji, ampak nihče ne želi dvigovati težkih uteži« Ronnie Coleman

Kaj je hotel s tem povedati?Če želite imeti več mišične mase, potem morate postati tudi močnejši.Kot prvo, morate izvajati vaje, ki bodo obremenile vse mišične skupine.In kot drugo, pravilne izvedbe in mišične stimulacije ne smete žrtvovati za »podiranje dnevnih rekordov«.

Brez potrebnega žrtvovanja in želje po večjih mišicah nekateri posamezniki za dvigovanje uteži izberejo lažja bremena.Na takšen način »pumpajo« mišice, vendar ne povečujejo moči in mišične mase.Posamezniki kot je Ronnie Coleman, so ogromni, ker dvigujejo težja bremena, imajo intenziven trening in brutalno moč.

Kadar so mišice izpostavljene obremenitvi, ki je niso navajene, nimajo druge izbire kot da rastejo.Če damo genetske omejitve na stran, smo pri mišični rasti omejeni samo nato, koliko težka bremena lahko dvigujemo s pravilno izvedeno tehniko.

Res je,da so nekateri posamezniki že po naravi močnejši kot drugi, ampak se naš mišični sistem odziva na povsem enak način in sicer s prilagajanjem na stres.Ko se mišica navadi na določeno obremenitev, se prilagodi in nima več razloga za rast.

Vendar pa bo povečanje obremenitve na utežeh in spreminjanje kota odpornosti omogočila mišici, da bo spremenila fiziološko strukturo za premagovanje nove oblike stresa.Rezultat omenjene novosti pa bo mišici omogočil, da bo postala močnejša in povečala obseg.

Pričakujte uspeh,

====================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, trening za moč, bodybuilding vaje, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo, fitnes trening program, najboljši trening, testosteron fitnes , fitnes vaje, kako povečati telesni metabolizem,

Ni komentarjev: