Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 1. oktober 2010

Zakaj trening z utežmi…?

Brez treninga z utežmi definitivno ne boste pridobili mišic ali povečali mišične mase, vsaj bistveno ne. Poleg tega se bo povečala tudi možnost za izgubo tako mišic kot tudi mase.Če se odločite za dieto z manjšim vnosom kalorij in beljakovin, ker bi se radi znebili nekaj telesne maščobe, ter se tega lotite brez treninga z utežmi, se bo možnost za izgubo mišic in mase drastično povečala.

Trening z utežmi je ključen za vaš uspeh, vpliva namreč na razvoj vaše postave.Verjetno si bolj želite izgledati kot atlet in ne kot suhec s prekomernim odstotkom telesne maščobe.Takšne vrste trening bo vplival tudi na povečanje kostne gostote, kar vam bo omogočilo da boste postali močnejši.


In še nekaj napotkov...

Trenirajte s težkimi utežmi...Med drugim lahko izvajate tudi serije z več ponovitvami ali super serije, vendar ne pozabite, bistvo je v dvigovanju težkih bremen.

Izvajajte kompleksne vaje...Izvajajte počepe, mrtvi dvig, ter spuste in dvige s prostimi utežmi.To vam bo omogočilo, da boste mišice pridobili in jih tudi zadržali.

Zadržite ali zmanjšajte obseg treninga namesto da ga povečujete.Dodajanje vaj in števila serij medtem ko zmanjšujete količino zaužitih kalorij, vas lahko pripelje čez rob in do pretreniranosti, torej v katabolično stanje.Postopoma zmanjšujte obseg vadbe, vendar pa obdržite intenzivnost.

Trenirajte pametno,

====================================================
Ključne besede: Tvoj fitnes izziv, tvojfitnesizziv, tvoj fitnes rezultat, tvojfitnesrezultat, pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, trening za moč, bodybuilding vaje, fitnes vaje za hrbet, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo, fitnes, fitnes trening program , najboljši trening, testosteron fitnes , bodyweight trening, fitnes vaje, kako povečati telesni metabolizem, vaje za raztezanje, stretching vaje, trening mma, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo,


Ni komentarjev: