Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 13. marec 2010

Zakaj mišice rastejo?

Z dvigovanjem uteži obremenite mišice s stresom.Ko prenehate z dvigovanjem in zapustite telovadnico, začne vaše telo obnavljati poškodovano mišično tkivo.Vaše telo bo naredilo mišice večje in močnejše in sicer zato, da bi se zaščitilo pred morebitnimi grožnjami s stresom v prihodnosti.

Pri vadbi se mora vse vrteti okoli intenzivnosti in napredovanja.Če želite torej doseči 100% napredek in rast mišic, potem morate tudi trenirati s 100% intenzivnostjo.

Da se bodo mišice povečale v obsegu in moči, morajo biti obremenjene z večjim stresom vsako naslednjo vadbo.Za večje in močnejše mišice morate torej sistematično povečevati intenzivnost iz vadbe v vadbo.

Kot vidite, je bistvo vsega, da ste boljši iz tedna v teden.Če želite postati vrhunski kitarist, ali boste mesece in mesece igrali isto melodijo?Seveda ne!

Zapomnite si, da če boste mišice obremenjevali z vedno istimi napori, se bodo navadile na obremenitev in ne bodo imele razloga za nadaljno rast.

Želite imeti večje in lepše oblikovane mišice? Kliknite na Tvoj fitnes rezultat in začnite z ultimativno preobrazbo.

Trenirajte pametno,

======================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, fitnes, klub, center, dieta za rast mišic , fitnes trening program , fitnes za definicijo telesa, kako dobiti six pack ,kako povečati mišično moč , najboljši trening, program za mišično maso,rast mišične mase, testosteron fitnes, trening za moč, rast mišic, tvoj fitnes rezultat, tvoj fitnes izziv, fitnes naprave, dvigovanje uteži, hrana za mišice

Ni komentarjev: