Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 3. marec 2010

Šprint…kraljevska disciplina!

Visoko intenziven šprint bo omogočil, da boste kurili kalorije tudi potem ko bo vaša vadba že končana, je odličen za izgubo odvečne maščobe ter pospeši metabolizem.

Je tudi najboljše nadomestilo za trening nog in zadnjice in se lahko enakovredno kosa z vajami kot so počepi, izpadni korak in potisk nog.

Predno začnete šprintati, tecite krog za ogrevanje, ne pozabite pa tudi na ustrezno raztezanje, namreč s tem boste zelo zmanjšali možnost poškodb.

Tipični trening šprinta izgleda tako, da pretečete 100 metrsko razdaljo 6-8 krat.Po vsaki pretečeni 100 metrski razdalji, hodite počasi nazaj na štart, to je med drugim tudi trenutek, ki je namenjen počitku.

Za trening boste porabili 25-30 minut, po končani vadbi pa ne pozabite tudi na ohladitev mišic, da preprečite možnost krčev.Če boste šprint vadili dvakrat tedensko, z dvema dnevoma premora vmes za regeneracijo, boste s tem dosegli, da bo izgorevanje maščobe hitrejše, pospešili boste metabolizem, obremenili boste trebušne mišice ter utrdili noge in zadnjico.

Za kraljevski rezultat potrebujete kraljevski program, več o njem preberite tukaj.

Trenirajte intenzivno,

======================================================
Ključne besede: Tek, šprint, trening za hitrost in eksplozivnost, trening za moč, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, toplenje maščob, kardio, fitnes trening program , fitnes za definicijo telesa, kako dobiti six pack , kako povečati mišično moč , najboljši trening , program za mišično maso, rast mišične mase, testosteron fitnes , trening za moč , trening trebušnih mišic, testosteron, vadba za dekleta, tek

Ni komentarjev: