Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 25. januar 2010

Trening skrivnosti Vinca Gironde

Njegova filozofija je, da so pravila narejena zato, da se spreminjajo, kršijo, izzivajo ter so vprašljiva.Pravi namreč, da ne obstaja pravilen in napačen način vadbe, temveč da je pomembno le, da namenjate več pozornosti in časa šibkejšim mišičnim skupinam, kot tistim ki so vaša močnejša točka.

Upoštevajte naslednja pravila:

Nikoli se ne prenajejte, namesto tega uživajte manjše obroke vsake tri ure.Na tak način bodo hranila na voljo skozi celoten dan za energijo, ter gradnjo in popravilo mišičnih vlaken.

Ne preskakujte obrokov in nikoli ne ostanite lačni.Svoje telo stalno zalagajte z gorivom za mišice.

Obvladujte svoja čustva.Kadar ste napeti ali preveč aktivni, ste namreč stalno v kataboličnem stanju.


Vince Gironda je svoje znanje dokazal naprej na svojem telesu, kasneje pa je treniral in pomagal osvajati naslove tudi nekaterim velikim bodybuilding prvakom, kot so Larry Scott, Sergio Oliva, Frank Zane ter tudi Arnold Schwarzenegger.

Naučite se skrivnosti Vinca Gironde in oblikujte postavo svojega življenja!

Trenirajte pametno,

=====================================================
Ključne besede: Vince Gironda, trening skrivnosti, tvoj fitnes izziv, tvoj fitnes rezultat, Nejc Logar, Nino Logar, pridobivanje mišične mase, mišična masa, fitnes, fitnes klub, fitnes center, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, dieta, trebušne vaje, fitnes naprave, povečanje mišic, trening za moč, fitnes trening, fitnes uteži, kako pridobiti trebušne mišice, trening z utežmi

Ni komentarjev: