Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 25. januar 2010

Kako zgraditi trebušne mišice kot Sherlock Holmes?

Včeraj sem si ogledal film Roberta Downey Jr. v katerem igra Sherlocka Holmesa.Prva stvar, ki mi je padla v oči, so bile njegove izklesane trebušne mišice.Zato sem se odločil, da malo bolj podrobneje opišem, kakšen je bil njegov proces treninga.

Za njegov proces oblikovanja trebušnih mišic je bil zadolžen trener Brad Bose.Vadba je potekala v visokem volumnu in nizki intenzivnosti, kajti želeli so poudariti določeno mišično skupino, torej trebušne mišice, ter ob tem ne povečati mišične mase.
Vadba je potekala v intervalih,izvajal pa je vaje kot so dvig kolen, potisk zajle, dvig na drogu, potisk zajle z eno roko, potisk zajle naprej, metuljček z zajlo, ter kratka in intenzivna 5-10 minutna kardio vadba.Če želite imeti trebušne mišice kot Sherlock Holmes, si naročite svojo kopijo priročnika Tvoj fitnes rezultat in izvedeli boste kako mora potekati trening za definicijo, ter kakšen je načrt za popolne trebušne mišice.

Trenirajte pametno,

======================================================
Ključne besede: Sherlock Holmes, vadba, trening, trebušne mišice, 6 pack, vaje, kako, prehrana, dieta, fitnes, rezultat, izziv, kurjenje maščobe, vaje za trebušne mišice,

Ni komentarjev: