Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 27. januar 2010

Beljakovinski napitek pred in po vadbi

Ker je športna prehrana, dodatki, nadomestki obrokov in prehranjevanje pred in po vadbi vedno aktualno, vam bom pokazal, kako si sam pripravim beljakovinski napitek pred in po vadbi.

Najboljši beljakovinski trio so Whey (sirotke), Kazein in Soja. Zakaj?

1)Whey je najhitreje prebavljiva beljakovina, to je pomembno zato, ker želite čim hitreje prenesti zaužite beljakovine v mišice.

2)Kazein se prebavlja počasneje, skupaj z whey-om pa tvori vrhunsko kombinacijo beljakovin za hitrejšo in boljšo rast mišic.

3)Soja poveča rastni hormon, kar je ključnega pomena po vadbi, je pa učinkovita tudi pri hitremu obnavljanju mišičnega tkiva.

Več o tem, kako izbrati najboljši beljakovinski napitek, si preberite v eni od prejšnih objav z naslovom Kako izbrati pravi beljakovinski napitek.


Če želite narediti ultimativno preobrazbo do poletja, potrebujete vadbeni in prehranjevalni načrt, ki vam bo to omogočil.Najdete ga v priročniku Tvoj fitnes rezultat.


Na Vaš uspeh,

===================================================
Ključne besede: Beljakovinski napitek, beljakovinski napitki, protein, proteini, Whey, sirotka, kazein, soja, fitnes dieta za mišično maso, fitnes dieta za definicijo telesa, dieta, prehrana, prehranjevanje, obrok, obroki, vadba, trening, počitek, kako narediti beljakovinski napitek, fitnes izziv, fitnes rezultat, začetniki, fitnes prehrana, športna prehrana, dodatki k prehrani, nadomestki obrokov, najboljša hrana za rast mišic, kako povečati telesno težo, Herbalife, domači napitki po vadbi, beljakovinski napitki,

Ni komentarjev: