Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 14. december 2009

Kako skuriti maščobo?

V zadnjem času sem zasledil, da veliko ljudi (tako moški kot ženske) išče odgovore na internetu o tem, kako izklesati postavo, skuriti maščobo in imeti šesterček oz. six pack trebušnjake.

Večina oseb, ki mi je pisala v zadnjem času, in imajo željo po izklesanem in mišičastem telesu, dela dve osnovni napaki, prva je preveč kardio vadbe, druga pa napačno prehranjevanje.

Naj navedem primer, predstavljajte si, da vozita veliko terensko vozilo Hammer in Toyota Yaris od Ljubljane do Kopra vzporedno skozi celotno pot 100 km/h.Katero vozilo bo porabilo več goriva?Če ste odgovorili Hammer, potem ste imeli prav.

Če premaknem to primerjavo na človeka, to pomeni, da več kot imate mišične mase, več kalorij boste pokurili!

Kako želite izgledati, kot maratonec ali kot šprinter? Odločitev je vaša!

Če želite izgledati kot šprinter, potem ne smete trenirati kot maratonec, to pomeni, da dolgo in monotono kardio vadbo zamenjajte za kratke in intenzivne teke ter bodyweight vadbo in trening z utežmi.

Sprejmite odločitev, da boste uspešni, odgovorno se lotite programa, vsak ima možnost, da uspe.Zapomnite si, da program ne more biti neuspešen, neuspešen je lahko samo posameznik, ki se loti programa!Svojo destinacijo lahko začnete tukaj.


Na vaš uspeh,

=====================================================
Ključne besede: Fitnes, bodybuilding, testosteron, anabolični steroidi, tvoj fitnes izziv, tvoj fitnes rezultat, Nejc Logar, Nino Logar, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, kako dobiti six pack, trebušne vaje, diete za definicijo telesa, prehrana za trebušne mišice, hrana za mišice, najboljši napitek za pridobivanje mišične mase, napitek za športnike, športna prehrana, priročnik vaj za pridobivanje mišic, kako imeti večje mišice, kako povečati mišično maso, kako povečati testosteron, trening za moč, bodybuilding trening, povečanje mišic, vaje za mišice, fitnes priročnik, fitnes trening za maso,

Ni komentarjev: