Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 9. november 2009

Želite izgledati kot Gerard Butler v filmih 300 in Gamer?

V zadnjem času zelo obleganega igralca lahko trenutno gledamo v filmu Grda resnica (The Ugly Truth), proslavil pa se je v filmu 300, kjer je upodobil kralja Leonidasa.Tako za film 300, kot tudi za Gamer-ja (ZF akcija, ki prihaja v kinomatografe) mu je uspelo v dokaj kratkem času narediti ultimativno telesno preobrazbo, kjer je povečal mišično maso ter izklesal predel trebušnih mišic.


Vadba, ki jo je izvajal Gerard Butler med pripravami za filma 300 in Gamer je bila zelo intenzivna in kratka.V osnovi ni primerna za začetnike, kajti tudi meni je povzročala težave zaradi visoke intenzivnosti, pa ne spadam ravno med običajne »fitnes rekreativce«.

Omenjeno vadbo izvajajte 4 tedne, cilj posameznega treninga pa je, da ga končate v roku 20 minut!

V nadaljevanje si oglejte, kako naj vadba poteka:Najhitrejše boste izklesali telo, če boste uporabljali najprimernejši vadbeni program, ter se ga držali po Špartansko, več o fitnes programu preberite tukaj.

Trenirajte učinkovito,

===================================================
Ključne besede: Gerard Butler, 300, Gamer, The Ugly Truth, Grda resnica, film, kolosej,pridobivanje mišične mase, mišična masa, fitnes, fitnes klub, fitnes center, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, dieta, fitnes trening program, trening fitnes, fitnes program,

Ni komentarjev: