Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 19. oktober 2009

3 zakoni rasti mišic

1)
Do mišične rasti bo prišlo, če boste svoje telo obremenili z visoko intenzivno vadbo.Samo dvigovanje in spuščanje rok ne bo povečalo mišic ali moči.Z dvigovanjem težkih uteži, pa bodo mišice zaradi večje intenzivnosti bolj obremenjene, kar bo sprožilo rast mišic.

2)
Večja kot je mišična obremenitev, krajša mora biti vadba.To pomeni, če želite izvesti zelo intenzivno vadbo, mora biti kratka!
Da se tega lotite, morate poznati najboljše vaje za vsako mišično skupino, potem pa te vaje izvajati tako, da v najkrajšem možnem času dosežete maksimalni učinek.

3)
Bolj kot je intenzivna vadba, več počitka potrebujete med vadbo.Ker je vaš cilj povečanje mišične mase in moči, mora biti vsaka naslednja vadba bolj intenzivna…To pomeni, da mišice obremenite z večjo težo uteži ali več ponovitvami.
Ko postajate močnejši in bolj mišičasti, mora tudi vadba postati bolj intenzivna, pri tem pa potrebujete tudi več počitka.

Več si preberite v priročniku Tvoj fitnes rezultat.Zakaj bi preizkušali mite o bodybuildingu in mišični rasti?

Vadite s pametjo,


====================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, rast mišic, fitnes, bodybuilding, steroidi, anabolični učinek, vaje za mišice,vaje za biceps,vaje za triceps,vaje za prsa,vaje za rame,vaje za hrbet,vaje za noge,

Ni komentarjev: