Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 7. september 2009

Spremenite miselnost in povečajte mišično maso hitreje, kot ste mislili, da je možno

Želeti in narediti, sta dva povsem različna pojma.Vsak želi narediti drastično preobrazbo telesa, ki bi »jemala dih«, vendar koliko posameznikov to dejansko naredi?

Koliko ljudi poznate, ki jim je v roku enega leta uspela neverjetna telesna preobrazba?Verjetno zelo malo, oziroma nikogar.Vas zanima zakaj?Zato ker nimajo prave miselnosti.S pravilno miselnostjo lahko v 12 tednih naredite večji napredek, kot nekateri v 12 letih!

Posamezniki, ki so naredili neverjetno telesno preobrazbo, so najprej sprejeli dejstvo, da to ne bo samo hoja po parku, ampak da bodo morali učinkovito delati, da dosežejo cilj.To ne pomeni, da morate postati »fitnes fanatik«, kajti že nekaj ur tedensko lahko pomeni neverjetno preobrazbo.

Vsi imamo obveznosti in časovne omejitve, ki nam onemogočajo, da bi vadili točno takrat ko želimo, ampak pomanjkanje časa ne sme biti nikoli izgovor, zakaj ste izpustili trening.Če se boste resnično potrudili in namenili 3 do 4 ure tedensko vašemu zdravju in preobrazbi telesa namesto posedanja pred televizorjem in drugi potrati časa, lahko pričakujete rezultat.

Konec koncev, kaj je pomembnejše od vašega zdravja in telesa?

Ne potrebujete modernih fitnes naprav in veliko časa vsak teden, dragih prehrambenih dodatkov, ampak trdo delo, predanost in željo, da postanete najboljši!

Sedaj ste ostali brez vseh izgovorov!


Bill Pearl je bil tako zaposlen, da je moral vsako jutro vstati ob štirih, samo zato da je lahko opravil načrtovano vadbo!Ker je bilo to potrebno, je to z veseljem opravil.


Spremenite miselnost,

====================================================
Ključne besede: Mišična masa, preobrazba telesa, izklesana postava, miselnost, disciplina, predanost, želja, Bill Pearl, Mr. Olimpia, naravni bodybuilding, prehrana-preobrazba, uspešen začetek preobrazbe, popolna preobrazba, splošna načela treninga z utežmi,

Ni komentarjev: