Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 19. april 2009

Pica kot hrana za toplenje maščob?

Vaše telo se odziva na navade. Če se vsak dan podobno prehranjujete, se vaše telo na to navadi! V primeru, da se začnete prehranjevati na način, kakršnega zagovarjam in prakticiram tudi sam, lahko že po nekaj dneh začnete uživati v svojih najljubših jedeh, ne samo pizzi, in boste kljub temu začeli izgubljati odvečno telesno maščobo.

KAKO?

Če se boste tri do štiri tedne prehranjevali zdravo in kakovostno, vaše telo ne bo imelo več potrebe po »skrivanju« nekaterih encimov, ki pomagajo pri absorpciji maščobe. Encimi morajo ostati aktivni, če želimo od časa do časa telo »nahraniti« z nekaj maščobe in kalorijami. V nasprotnem primeru se zgodi, da se metabolizem preveč upočasni. Ta metoda je zelo učinkovita in hkrati pomaga obdržati ravnovesje v vašem mišičnem tonusu. Metabolizem se izboljša in lahko bolj učinkovito uporabi beljakovine ter »skuri« več maščobe med počitkom.

Imeti morate sebi prilagojen trening in načrt prehranjevanja, da bo ta metoda učinkovala tudi na vas, samo s pizzo vam ne bo uspelo »pokuriti« odvečne maščobe...Lep pozdrav,

Ni komentarjev: