Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 19. marec 2009

Kako do motivacije, da ostanete vitki do konca življenja?

Kolikokrat ste že uporabili izgovor »danes pa res nimam časa za rekreacijo«?

To je pogosti izgovor, ampak pri takšnem tempu življenja, ki mu komaj sledimo, to ni nikakršno presenečenje.Še zmeraj pa obstajajo načini,da stimulirate vaš metabolizem, povečate utrip srca in razgibate celotno telo v le 5 minutah.

Ker boste porabili le 5 minut dnevno, ni nobenega zgovarjanja, zakaj niste mogli narediti vadbe.To naj ne bo vaš edini način vadbe in fizične aktivnosti, ampak ko boste ekstremno zaposleni, boste na takšen način lahko ostali v »formi«.

Vsako jutro, med malico za kosilo ali po službi naredite 5 minutno mini vadbo.

Kako?

V roki primite ročko oz. utež (spodaj je prikazana video predstavitev) in naslednjih 5 minut naredite čim več dvigov in spustov.

Po 60-90 sekundah bo večina ljudi počasi začela izgubljati zagon, v tem primeru vzemite 10 sekundi premor.Vsakič naredite maksimalno število dvigov in spustov z 10 sekundnim premorom.V 5 minutah naredite kar se le da največ ponovitev, bolj kot boste v formi več jih bo!

Če boste vajo izvajali z največjo intenzivnostjo, boste s tem obremenili celotno telo in 5 minutah resnično »šokirali« telo, ter povzročili povečan utrip srca.

Če ste že bili, pred tem seznanjeni s podobno vajo, napišite komentar z vašo izkušnjo.Trenirajte pametno,

Ni komentarjev: