Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 17. februar 2009

Mit o istočasnem pridobivanju mišične mase in kurjenju maščob...

Velikokrat je bilo rečeno, da ni možno istočasno skuriti maščobe in povečati mišično maso.Ta trditev je dejansko napačna!

Tako pri začetnikih, kot tudi pri tistih, ki trenirajo že nekaj časa in drastično spremenijo trening ter prehrano, lahko istočasno zmanjšajo odstotek maščobe in povečajo mišično maso.Ne trdim, da je to možno dolgoročno, ampak je izvedljivo!

Kako?

Če trenutno delate tradicionalno kardio vadbo (dolgočasni dolgi teki), jo spremenite v intenzivne šprinte.

Šprint ima anabolični učinek in kuri maščobo dvakrat hitreje kot tradicionalna kardio vadba, zato je možno, da boste lahko istočasno pridobivali mišično maso in postajali bolj vitki.

Če trenutno uporabljate lažje uteži, povečajte težino in zmanjšajte število ponovitev.To vam bo omogočilo, da boste postali močnejši, pridobili več mišic in se izognili nepotrebnemu proizvajanju kortizola v telesu.

Če trenutno zaužijete 2500 kalorij (Kcal) dnevno, povečajte število kalorij na 3500 dnevno.To bo omogočilo vašemu organizmu, da bo hitreje povečeval mišično maso in skuril maščobo, kot v preteklih mesecih.

Ta učinek bo trajal samo nekaj dni ali tednov, potem boste morali uporabiti nekaj novih prehranjevalnih trikov, da se bo ta učinek podaljšal.

Dolgoročno ni možno, da bi v nedogled pridobivali mišično maso in kurili maščobo istočano, vendar pa se lahko z vrhunnskim vadbenim in prehranjevalnim programom zelo približate cilju...Več o pridobivanju mišične mase in toplenju maščob, si lahko preberete v priročniku Tvoj fitnes rezultat .

Trenirajte učinkovito, pričakujte rezultat

=================================================
Ključne besede: mišična masa, pridobivanje mišične mase, povečanje mišične mase, fitnes, bodybuilding, fitnes prehrana, beljakovine, proteini, steroidi, trening za pridobivanje mišične mase

Ni komentarjev: