Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 2. februar 2009

3 vrhunske vaje za trebušne mišice

Namesto,da delate zmeraj iste in dolgočasne vaje za trebušne mišice, jih začnite izvajati tako kot strokovnjak za oblikovanje telesa Mike Geary.

Opisane vaje so dobre zato, ker poleg trebušnih mišic obremenite tudi ostale mišice.Za začetek začnite izvajati 3-4 serije z 8 ponovitvami, ali več serijami in manj ponovitvami, npr. 5x5.

Dvig na eni roki z utežjo:

Počep z drogom:

Plezanje na mestu:

Med serijami počivajte 30 sekund, preden začnete novo vajo pa 1-2 minute.Ko boste začeli z izvajanjem, boste videli, da ni tako enostavno kot izgleda na sliki.Dejansko gre za najboljše vaje za trebušne mišice, pri katerih ne obremenjujete trebušnih mišic neposredno.

Če boste vaje izvajali vsak drugi dan, 4x tedensko, okoli 30 minut, zagotavljam rezultate.

Za željeni rezultat sta potrebna prehrambeni in vadbeni plan, za več informacij kliknite tukaj in si preberite priročnik Tvoj fitnes rezultat.

Na vaš uspeh,


Ključne besede: trebušne mišiče, popolne trebušne mišice, dieta za trebušne mišice, vaje za seksi trebušne mišice, predlogi vaj za čvrste trebušne mišice, trebušne mišice so za ljudi brez prijateljev, vsi imamo trebušne mišice, čudežna vadba za trebušne mišice, lažne trebušne mišice, trebušne mišice pri teku

Ni komentarjev: