Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 17. december 2008

Mišična masa...Kako postaviti trdne temelje?

Po mojem mnenju ljudje v fitnesu posvečajo premalo pozornosti treningu nog, in vse preveč samo bicepsu, ter ostalim mišicam zgornjega dela telesa.

Graditi mišice je tako kot graditi hišo.Jaz še nikoli nisem videl, da bi hišo začeli graditi pri strehi.Torej, začnite pri temeljih!

Vaje za noge so težje in bolj naporne, zato jih veliko ljudi rajši preskoči.

Dve vaji, ki sta po mojem mnenju še posebej učinkoviti, sta izpadni korak ter počepi.To sta vaji, pri katerih niti ne potrebuješ uteži, saj sta naporni tudi brez...

Torej, če želite opraviti učinkovit trening nog, posvečajte več pozornosti vajam kot sta izpadni korak ter počepi, ne zanemarjajte pa tudi vadbe na napravah.

Kardio vadba bo učinovita, če boste izvajali kratke intenzivne šprinte v intervalih, ali pa tek v klanec, vadbo je možno opraviti tudi tekaški napravi...Več učinkovitih vaj za povečanje moči in mišične mase, si lahko preberete v priročniku Tvoj fitnes rezultat.

Povečajte moč,


====================================================
Ključne besede: Mišična masa, pridobivanje mišične mase, trening za povečanje mišične mase, vadba za pridobivanje mišične mase, trening nog, trening nog in zadnjice, trening nog za ženske, oblikovanje telesa, trening sprednjega dela nog, vaje za lepe noge in čvrsto zadnjico, trening za krepitev mišic, izpadni korak, izmenični izpadni korak, izpadni korak z rokami nad glavo, najboljše vaje za kurjenje maščobe,počepi, Men's health, tek, šprint, tek v klanec

Ni komentarjev: