Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 17. november 2008

Koristi testosterona, za katere niste vedeli...1.Testosteron ima številne posredne učinke na rast mišic.

Največji učinek testosterona je, da pomaga preprečiti mišicam, da se zmanjšajo, bilo je namreč dokazano, da kadar je testosteron vpeljan med post ali stradanje, telo potegne manj beljakovin iz mišičnega tkiva.

Številne raziskave so pokazale, da testosteron naknadno pomaga mišicam preprečiti, da bi se zmanjšale.
Naporen trening z utežmi koristi nivo testosterona samo 1-2 uri po treningu, potem pa pade nivo za naslednjih 48 ur, in se nagiba celo nižje, kot prvoten nivo testosterona v telesu.

To je celo dobra stvar, čeprav raziskave še niso pokazale, zakaj je temu tako, namreč testosteron je vzet s strani mišic, da poveča beljakovinsko spojitev.
Ko redno vadite in postajate vedno bolj mišičasti ter močni, vaši hormonski sprejemniki postajajo vedno bolj občutljivi in so zmožni narediti več z enako količino testosterona.

Dosleden trening je tudi rezultat učinkovitosti vaših sprejemnikov, kar omogoča vašemu telesu večjo zmogljivost pri uporabi testosterona.

Kot veste, so vaše mišice tudi skrito orožje v borbi proti trebušnim maščobam.Raziskave so pokazale, da povečanje maščobe na predelu trebuha, zmanjša nivo testosterona, kar pomeni, da pravzaprav trening z utežmi poveča učinek testosterona, rezultat tega pa je zmanjšanje telesne maščobe.
V nadaljevanju več o prehrani, počitku, stresu ter alkoholu, in njihovem učinku na nivo testosterona v telesu.

Trenirajte učinkovito,==========================================
Ključne besede: Testosteron, mišice, mišična masa, rezultat, izziv, fitnes, fitness, bodybuilding,anabolični steroidi, naravni steroidi, preobrazba, pomanjkanje testosterona pri moškem, polni testosterona, testosteron zmanjšuje potenco, kako povečati testosteron, testosteron fitnes, kako povečati mišično maso,

Ni komentarjev: