Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 28. oktober 2008

Malenkosti, ki jih v fitnes revijah in trgovinah s športno prehrano pozabijo omeniti 2.del

Ravno pred nekaj dnevi sem zopet prelistal eno od ameriških fitnes revij.Saj ne da sem pričakoval kaj drugega, ampak zopet je bilo 80 % revije zapolnjene s slikami prej/potem, in viden »super« rezultat po nekaj tednih oz. mesecih.Velikokrat sem že videl, kako so fantje in tudi dekleta nasedli tem marketinškim trikom.

Namreč, zelo verjetno je oseba na sliki prej/potem sicer uporabljala tudi proizvod, ki je bil predstavljen zraven, ampak ali res verjamete, da je rezultat dosegla brez ostalih substanbc in v le nekaj tednih?

Cristian Boeving: bodite pametnejši!Nikoli še nisem srečal človeka, ki se je »ojačal« torej oblikoval telo in potem trdil, da mu je to uspelo samo s tem določenim proizvodom (npr. creatinom).Tisti, ki so zares mišičasti, imajo vsaj eno skupno točko, in sicer:

-imajo neverjetno genetiko,
-so uporabljali anabolične steroide,
-živijo in dihajo zdrav bodybuilding način življenja,
-ali so vztrajni in predani svojim ciljem od začetka,


Svoj trud usmerite v 90 % tega kar deluje, in to je kvaliteten trening, uravnotežen prehrambeni program vsak dan in način življenja, ki omogoča 8 ur spanja dnevno.

Ste naveličani nerealnih obljub, ki vam ne prinašajo rezultata?

Če želite dobiti informacije iz prve roke, kliknite tukaj in naročite priročnik Tvoj fitnes rezultat.

Na vaš uspeh,

=====================================================
Ključne besede: Fitnes revije, športna prehrana, doping, steroidi, proteini, beljakovine, kreatin, multivitamin, omega 3, dodatki k prehrani, Bigger Stronger Faster, Greg Valentino,

Ni komentarjev: