Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 28. oktober 2008

Malenkosti, ki jih v fitnes revijah in trgovinah s športno prehrano pozabijo omeniti 1. del

Če želite sami narediti fitnes proizvode, si lahko v spodnjem video klipu pogledate kratke inštrukcije...Več kot 90% športne prehrane na trgu je popolnoma neuporabne, dejansko pove dosti že podatek, da celo tisti ki prodajajo ali promovirajo določene proizvode kot so creatin, glutamin, BCAA, L-carnitine, rastni hormon itd.., med njimi bodybuilderji in športniki prikimavajo temu.

Spomnim se, ko sem prvič stopil v trgovino s športno prehrano, štiri stene od tal do stropa polne različnih proizvodov, in od 25 različnih šejkov mi je "izkušeni" prodajalec, ki verjetno še nikoli ni bil v telovadnici, priporočil najboljšega, ker sem bil "zelenec" kar se tiče dodatkov, sem nasvet upošteval.

Vsakič ko sem se vrnil v trgovino so mi svetovali naj vzamem nekaj novega, izboljšanega in naprednejšega...Ni čudno, da sem v nekaj letih preizkusil proizvode praktično vseh proizvajalcev, kar jih je možno dobiti v Sloveniji.

Dejstvo je, da je velika večina ameriških revij na temo fitnesa in bodybuildinga v lasti podjetji, ki proizvajajo "fitness prehrano".Gre za nekaj podobnega, kot pri farmacevtski industriji.

Zakaj bi potrošnika naučili kako se pravilno prehranjevati in oblikovati telo?Ker bi bil potem napredek hitrejši in rezultat učinkovitejši...
Gre za industrijo vredno 24 milijard dolarjev, ali mislite, da so pripravljeni ogroziti svoj dobiček?


Seveda obstajajo tudi proizvodi oz. športna prehrana, ki je učinkovita, in sicer gre za proizvode, ki so na trgu že daljše časovno obdobje.

Torej, več kot boste imeli znanja, boljši in hitrejši rezultat boste dosegli, na koncu gre za vaše telo...Več informacij dobite v programu Tvoj fitnes rezultat.

Bodite učinkoviti, pričakujte uspeh

======================================================
Ključne besede: športna prehrana, prehrana fitnes, prehrana, prehrana zdrava, fitnes jedilnik

Ni komentarjev: