Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 23. oktober 2008

Kako zgraditi mišice v 4 enostavnih korakih

Ali ste že naveličani, da vam vsak pove drugače, kako si lahko oblikujete telo in zgradite mišice?

Če vam gre na živce, da v telovadnici ni pravega napredka, si preberite 4 učinkovite korake, ki vam bodo v pomoč pri doseganju željenega rezultata.

1#korak
Dvigujte uteži trikrat do štirikrat na teden.Vaš cilj je da poživite mišice s stresom, rezultat tega pa je da mišice začnejo rasti.Ko končate s treningom napolnite mišice s kvalitetno prehrano in jim dajte počitek, saj takrat rastejo.Ta postopek ponavljajte znova in znova.Idealno bi bilo, da mišice počivajo 48 do 72 ur, kar pomeni, da tedensko lahko opravite dva treninga za zgornji del telesa in dva za spodnji del.

2#korak
Jejte 5 do 7 uravnoteženih obrokov dnevno, ki vsebujejo ogljikove hidrate, beljakovine ter zdrave maščobe (npr. omega 3 ribje olje).
Če želite pridobiti na mišični masi naj bo razmerje hranil razdeljeno na 45% ogljikovih hidratov, 35% beljakovin ter 20% zdravih maščob.
Priporočam, da imate 3-4 običajne obroke, ter 3 obroke v obliki polnovrednega šejka.

3#korak
Raztegovanje mišic oz. streching veliko posameznikov zanemarja, kar je velika napaka.Ko pridete v telovadnico je priporočljiv predvsem dinamični streching, in potem obvezno raztegovanje mišic med in po vadbi.Z raztegovanjem se bo predvsem zmanjšala možnost za poškodbe.

4#korak
Izogibajte se dodatkom oz. športni prehrani, ki ni na trgu dlje kot 3 leta (sam uporabljam dodatke k prehrani, ki so na trgu že 28 let!).To sem slišal od priznanega strokovnjaka na področju fitnesa.Nasvet vam bo v pomoč, da ne boste nasedali raznim marketinškim trikom v fitnes revijah, kjer so pod stavki prej/potem nerealni rezultati, ki so dosegljivi v 4 tednih.Če se boste držali tega pravila, boste ugotovili, da na trgu ostajajo samo proizvodi, katerih rezultati so doseženi v realnem času.Za vrhunski rezultat vam priporočam multi-vitamin, omega 3 ribje olje v kapsulah, antioksidante ter beljakovinski šejk.Ta hranila vam bodo v pomoč pri zagotavljanju zdravja, dobrega počutja, moči in mišične mase.

Pričakujte uspeh,


=====================================================
Ključne besede: kako pridobiti maso, kako pridobiti izklesano telo, povečanje mišične mase, čvrste trebušne mišice, izgubiti odvečno maščobo in pridobiti lepšo postavo, powerlifting, strongman, vaje za trebušne mišice, fitnes, bodybuilding, 6-pack

Ni komentarjev: